Agenție Google Ads

Suntem o agenție Google Ads acreditată și vă oferim soluții personalizate pentru succesul afacerii dumneavoastră online.

Dacă după 30 de zile nu sunteți mulțumit de colaborare, vă returnăm banii!

Campanii performanta Google Ads
rezultate google ads

Promovare Google Ads

adwords

Search Ads

Cel mai puternic instrument de marketing online creat vreodată. Afișam reclamele exact în momentul în care persoanele interesate cauta pe Google produsele și serviciile pe care le oferiți.

digital-marketing

Shopping Ads

Anunțurile pentru Cumpărături Google generează 76% din cheltuielile publicitare afișate în rețeaua de căutare și generează 85% din toate clicurile pe campaniile Google Ads sau Google Shopping.

remarketing

Remarketing

Remarketing-ul este un instrument conceput pentru a ajuta companiile să ajung la utilizatorii care nu au interprins o actiune dorită la prima vizita pe site (cumpărare, contact, înscriere etc).

ads

Display Ads

Un grup de peste 2 milioane de site-uri web, videoclipuri și aplicații unde pot apărea anunțurile dvs. Site-urile din Rețeaua de display ajung la peste 90% dintre utilizatorii de internet din întreaga lume.

youtube

Youtube Ads

Conform Google România, YouTube are 12 milioane de utilizatori activi lunar, dintre care 9 milioane intră zilnic. Un utilizator de YouTube român petrece în medie 1 oră și 30 de minute pe platfomă.

coding

Landing page Development

Realizăm landing page-uri care convertesc. Experiența pe pagina dvs. de destinație afectează poziția în clasamentul anunțurilor, Scorul de calitate și costul general.

Testimoniale

Suntem foarte multumiți de colaborare. De când am pornit reclamele, telefonul sună în fiecare zi și service-ul este mereu plin. Recomand 100%!
Cristi
Cafyjr.ro
Am incercat mai multe agenții de marketing până să ajung la ei și rezultatele s-au văzut din prima luna. Iți explică foarte clar care sunt strategiile câștigătoare și asta se cunoaște imediat în ROAS-ul pozitiv.
Vicky
Dimifitness.ro
Colaborarea ne mulțumește pe deplin! Profesionalism și promptitudine din partea lor, întocmai cum dorim la rândul nostru sa oferim clienților care trec pragul restaurantului (și a site-ului nostru).
Teodora
Tokyorestaurant.ro

Programează audit gratuit

Contact