Blog

Oferta luna Octombrie 2017: gratuit domeniu web si gazduire 12 luni la orice site comandat!

Avem pentru tine o oferta de nerefuzat: comanda orice site in luna octombrie 2017 si beneficiezi gratuit de domeniu .ro si gazduire timp de 12 luni!

Orice website realizat de TwoDesign.ro are inclus:

  • panou de administrare – de unde puteti realiza cu usurinta modificari ulteriore
  • layout-ul este responsive – se adapteaza in functie de marimea dispozitivului de pe care este accesat: telefon, tablet, dektop
  • logo design – imaginea reprezentativa pentru definirea marcii dvs online
  • adrese de e-mail personalizate – nume.prenume@domeniu.ro
  • adaugare pe Google maps – adaugam site-ul dvs pe Google Maps pentru a fi gasit cu usurinta de GPS

Vezi aici pachetele disponibile: https://twodesign.ro/realizare-site-web-bucuresti/

Vezi aici portofoliul TwoDesign.ro: http://twodesign.ro/portofoliu/

Detalii suplimentare la 0743 845 894 – Tudor Perian.

Read more...

[VIDEO] Cum sa faceti downgrade sau rollback la o versiune mai veche de WordPress

Se pare ca si cei de la WordPress incep sa o dea in bara cu upgrade-urile. Pe forumuri exista numeroase plangeri ale utilizatorilor cu privire la ultimul update: multe teme sau plugin-uri nu mai functioneaza corespunzator.

O rezolvare temporara ar fi sa faceti downgrade sau rollback la o versiunea mai veche de WordPress. Asta se poate realiza in 5 pasi simpli :

Pasul 1
Se downloadeaza o versiune mai veche de WordPress : https://wordpress.org/download/release-archive/

Pasul 2
Cu ajutorul Filezilla sau prin Cpanel File Manager faceti backup la site (copiati toate fisierele site-ului pe calculator impreuna cu baza de date)

Pasul 3
Stergeti de pe server toate fisierele de la WordPress mai putin wp-content si wp-config.php

Pasul 4
Copiati pe server, din arhiva versiunii mai vechi de WordPress fisierele lipsa, mai putin wp-content

Pasul 5
Accesati site-ul

VIDEO

Daca aveti intrebari puteti sa imi scrieti in comentarii. Succes!

Read more...

TwoDesign.ro este partener Tecomm 2016

Anul acesta TwoDesign.ro este partener Tecomm 2016, editia Bucuresti. Daca vrei sa ne cunoastem si sa povestim despre eCommerce si Digital Marketing, te asteptam pe 21 aprilie la ATHENEE PALACE HILTON.

Despre Tecomm

TeComm eCommerce Conference and Expo is a complex event dedicated 100% to eCommerce industry, the place where eCommerce, Digital Marketing, Logistics, ePayments and Innovations comes together.

Launched in 2011, TeCOMM is one of the most important ecommerce event in Eastern Europe, event that focuses on trends and developments in global e-commerce and omnichannel retail. Each edition of TeCOMM explores new trends and perspectives for increasing online sales, inspiring keynotes, market insights, business strategies, useful business cases and networking possibilities.

After the editions in Cluj Napoca, which has been the home of the conference for the last 5 years, starting with 2015 the conference is also organised in Bucharest.

Mai multe detalii pe http://bucharest.tecomm.ro.

Read more...

5 pasi simpli pentru a avea mai multi clienti

Daca ai o firma la inceput de drum sau daca duci lipsa de clienti, iti prezentam 5 pasi simpli pentru a obtine mai multe vanzari, la un cost redus sau chiar gratuit in anumite cazuri. Acesti pasi sunt usor de realizat, fara a fi nevoie de cunostinte tehnice avansate, dar daca aveti nevoie de consultanta ne puteti scrie la office @ twodesign.ro sau 0743 845 894.

  1. Un site de prezentare

Primul pas pe care trebuie sa-l faca orice firma in momentul infiintarii este sa fie prezenta pe internet, printr-un website de prezentare. Chiar daca, sa presupunem, ca un client aude de firma dumneavoastra dintr-o recomandare sau un pliant, aveti nevoie de un site de prezentare pentru a va face cunoscuta oferta. Un site de prezentare este obligatoriu pentru orice firma in anul 2016!

Puteti incepe cu un site gratuit pe platforma WordPress sau Blogspot,  dar daca aveti nevoie de un design profesionist puteti apela la serviciile noastre. Click aici pentru mai multe detalii.

2. Pagina de Facebook pentru companii

Desi o pagina de Facebook nu este structurata la fel de bine precum un website, este recomandat sa fiti prezent pe reteaua de socializare, deoarece exista peste 8 milioane de utilizatori de Facebook in Romania.

O pagina se poate creea foarte usor, accesand link-ul urmator : https://www.facebook.com/pages/create/?ref_type=registration_form 

3. Adaugare firma pe Google Maps

Revolutia smartphone-urilor a schimbat modul in care cautam locatiile care ne intereseaza. Oamenii au tendinta sa caute locatiile pe Google Maps pentru a fi indrumati de gps.

Inscrierea firmei pe harta este gratuita si va confera un avantaj urias, deoarece pe anumite cautari, Google afiseaza mai intai rezultatele de pe harta si mai apoi cautarile organice.

Va puteti inscrie firma in Google Maps, accesand link-ul urmator : https://www.google.com/business/ 

4. Film de prezentare pe Youtube

Un alt canal online foarte accesat de romani, mai exact de 7 milioane de utilizatori din tara noastra, este site-ul de video sharing Youtube. Va puteti adauga gratuit videoclip-ul de prezentare al firmei dumneavoastra, accesand link-ul https://www.youtube.com/upload. Veti avea nevoie de un cont, dar se poate creea foarte usor, folosind o adresa de gmail.

5. Folositi newsleter-ul inteligent

Cand vine vorba de newsletter, am auzit frecvent : “cumpar baza de date cu mii de utilizatori, trimit un e-mail si o sa am vanzari”. Poate ca aceasta strategie functiona la inceputurile internetului, dar va garantez ca acum nu mai functioneaza.

Pentru a fi eficient, un newsletter trebuie trimis doar celor cu care ati avut deja un contact (fosti clienti, ati schimbat carti de vizita, s-au abonat la newsletter etc). Faceti liste separate pentru fiecare grup de clienti si trimiteti newslettere personalizate in functie de nevoile lor.

Noi folosim serviciul celor de la http://mailchimp.com/ si pentru liste de sub 2000 de utilizatori este gratuit.


Ca si o concluzie, sintagma “daca este pe internet inseamna ca e gratuit” este partial adevarata. Orice serviciu de calitate costa bani si in lumea afacerilor pentru a face bani, este nevoie sa investiti bani.

Read more...

Google confirma: siteurile care nu sunt optimizate pentru dispozitive mobile vor fi penalizate

Google a anuntat ca incepand cu data de 21 Aprilie 2015, siteurile care sunt optimizate pentru dispozitive mobile vor primi punctaj considerabil in plus fata de cele care nu sunt optimizate.

Avand in vedere faptul ca traficul de pe dispozitivele mobile a depasit traficul de pe desktop, aceasta decizie din partea Google are un impact masiv asupra siteurilor.

Practic, aceasta modificare inseamna ca Google, va afisa mai repede siteurile optimizate pentru mobil, astfel incat userii / clientii sai sa aibe o experienta mai buna si mai bogata.

Toate site-urile realizate de TwoDesign.ro sunt responsive. Va rugam sa ne vizitati pagina de Portofoliu pentru a va convinge sau ne puteti cere o oferta pe pagina de Contact.

Read more...