Google confirma: siteurile care nu sunt optimizate pentru dispozitive mobile vor fi penalizate

Google confirma: siteurile care nu sunt optimizate pentru dispozitive mobile vor fi penalizate

Google a anuntat ca incepand cu data de 21 Aprilie 2015, siteurile care sunt optimizate pentru dispozitive mobile vor primi punctaj considerabil in plus fata de cele care nu sunt optimizate.

Avand in vedere faptul ca traficul de pe dispozitivele mobile a depasit traficul de pe desktop, aceasta decizie din partea Google are un impact masiv asupra siteurilor.

Practic, aceasta modificare inseamna ca Google, va afisa mai repede siteurile optimizate pentru mobil, astfel incat userii / clientii sai sa aibe o experienta mai buna si mai bogata.

Toate site-urile realizate de TwoDesign.ro sunt responsive. Va rugam sa ne vizitati pagina de Portofoliu pentru a va convinge sau ne puteti cere o oferta pe pagina de Contact.

Share this post

Comment (1)

  • FreeBSD VPS Reply

    De altfel, insusi Google a recunoscut ca prefera mai mult webdesignul responsive decat siteurile dedicate pentru dispozitive mobile, deoarece acestea genereaza mai putine erori si ofera cea mai buna experienta pentru toti userii internetului. Mai mult ca sigur ca pe viitor, Google o sa inceapa sa ofere un avantaj la searchuri siteurilor care au webdesignuri responsive.

    May 11, 2016 at 7:13 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *